Vi tager imod kontanter, VISA, Masterkort (Mobilepay) i butikken
Ikke DK
Priserne er pr. ½ kg.
n
Ferie ben 1-2 stk. 10,-
Tilbud uge 36torsdag til søndagObs. Tilbud på kød i butikken med gule tilbudsmærker. Tag også et kik i voresekstra 2 kurve mednedsatte varerBøffer osv. |
Gårdbutikken får næste levering fra slagterenTorsdag d. 5 september kl. 10.00Fersk hakkekød_____________ Kommer på face book og hjemmesiden ellers efter aftale i forvejen.Mette 26702194 Meget gerne sms😉 Henrik 29929255 |
Højrebssteg og filet | 140,- på lager |
Mørbrad Mørbrad bøf |
200,- 200,- Ikke på lager |
T-bone | 140,- |
Ribeyes | 175,- |
Højrebsbøf | 150,- |
Entrecote | 150,- |
Engelsk bøf | 125,- |
Wienerschnitzler | 125,-
Tilbud – 20 % |
Flap og Flanke steaks | 100,- |
Culotte | 100,- Udsolgt |
Cuvette | 75,- |
Minutsteaks | 90,- |
Ribsteaks |
100,- Tilbud – 20 % |
Bovsteaks |
70,- Tilbud – 20 % |
Armsteaks (med lille ben) |
70,- Tilbud – 20 % |
Roastbeef |
100,- Tilbud – 20 % |
Teres major (Skulder-mørbrad) | 100,- |
Klump | 70,- |
Tværreb / Sparerib | 50,- |
Gl. Kalvesteg | 60,- |
Bovsteg u ben | 60,- Tilbud – 20 % |
Bovsteg m ben | 60,- Tilbudskurven 2 stk. |
Spidsbryst | 60,- |
Lever i skiver Lever i tern |
50,- 40,- |
Hale Hjerte 1/2 Hjerte Tunge |
Stk. 80,- Tilbud 70,- Stk. 80,- Tilbud 70,- Stk. 40,- Tilbud ½ hjerte Tilbud 35,- Stk. 70,- Tilbud 60,- |
2 Tilbudskurv-15-20-30 % Frost |
|
|
Mange fine udskæringer i vores tilbuds kurve.eks. entrecote – steaks – – bankekød – weinerschnitzler – spidsbryst – bovsteg m. ben
|
ÆG |
|
15 stk. 10 stk. 6 stk. 30 stk.
Hvide æg:15 stk. 30 stk.
|
45,- /40,- Dato 30,- 20,- Store 24- 75,- Tilbud 65,-
35,- 60,- Tilbud 50,- (Små æg 30,- for 30,- stk. kun hvis vi har.)
|
|
Alle priser er ½ kg.
|
BankekødBenløse fugle (Skal selv laves) Klump kan også bruges |
100,- Tilbud frost – 15 % tilbudskurv125,- Tilbud – 20 % |
Hakkekød køb 5 kg. og få – 10 % rabatVægt kan svinge på pakkerne +/- så prisen varierer.Hakkekød Fedt 5-10 % og 15-20 %Pris pr kg 95,-5 kg. 475,- – 10 % 5 kg. 427,50Pakket i ca. 400 g – 500 gFormede bøffer til burgere.
|
Fersk hakkekødTorsdag d. 5 september kl. 10.00 |
Røget inderlår Nyhed: Bacon fra spidsbryst Leverpostej bag selv frossen 450 g |
100 g 25,- 100 g 15,- 40,- Bages frossen v. 175 grader i vandbad i ca. 50-60 minutter. Tjek med kødnål om den er bagt |
SpegepølserHvidløg Okse Chili Valnød |
100 g 20,- |
Kæber Saltimboca af inderlår Onglet (Nyretap) Teres major |
125,- 100,- 100,- 100,- |
Stege ben “gode ben” |
40,- kg. |
Rullepølseslag Lårtunge |
80,- Bestilles 100,- Bestilles |
Klump |
70,-
|
Gullach lavet af klump eller bov | 60,- |
Bøfstroganoff | 60,– |
60,- | |
Grill medister Nu også med ost Sønder jyske grill pølser Hvidløgs griller Chilli med og uden ost (hvidløg) Grillpølse med purløg |
60,-
|
Oksemedister
|
60,-
|
Medister af okse uden mel og mælk |
60,- |
Ossobuco Skank |
50,- 50,- 2 på lager |
BEN rørknoglerFerie ben 1-2 stk. 10,-Rørknogler-knuder og ribben 1 kg. 20,-2 kg. 40,-
|
|
½ eller helt dyrVores kød kommer fra tyrekalve der er 12-14 måneder hvor de slagtes ved Skallebølle slagteren. De sælges vejet på krogen efter de har modnet i kølerum i 14 dage Kan købes slagtet og parteret ved skallebølle slagtehus. Du bestemmer sammen med slagteren hvilke udskæring du ønsker og du pakker selv kødet. Ønskes vacum pakning er det mod yderlig betaling ved slagteren. Yderlig information kan gives på mobil 29929255 (Henrik)
|
Kg. vejet på krogen 100,-
|