Opskrifter

Gode råd om tilberedning fås i gårdbutikken.

Kundernes egne opskrifter efterlyses sendes gerne på vores mail så vi kan afprøve dem.​​

 

Du kan se lækre opskrifter fra Kreamor her
Hent inspiration til tilberedningen her: http://www.voresmad.dk
her: Alletiders Kogebog
og her: http://www.webopskrifter.dk/313/
Masse velfærdsdellikatesser fra dyrenes beskyttelse læs dem her

 

Se den lækre opskrift på RIBEYE MED TRØFFEL OG SMØRSTEGT CHAMPIGNON fra MADSVIN her

 

Kødet tøs langsomt op i køleskab gerne 2- 3 dage før det skal anvendes og inden tilberedning er det bedst at kødet får stue temperatur  Det bør tages ud af køleskabet 1-1½ time før tilberedning.​

Kødet tørres på køkkenrulle så det er helt tørt inden stegning.

På grill  og pande

Kød på panden steges ved god varme.

Ved stege bruges stege termometer. Vi har opskrifter i butikken

Grydestege lykkes altid, kan brunes i ovn for at opnå sprød skorpe​

Pandestegning