Opskrifter
Gode råd om tilberedning fås i gårdbutikken.
Kundernes egne opskrifter efterlyses sendes gerne på vores mail så vi kan afprøve dem.
Du kan se lækre opskrifter fra Kreamor her
Hent inspiration til tilberedningen her: http://www.voresmad.dk
her: Alletiders Kogebog
og her: http://www.webopskrifter.dk/313/
Masse velfærdsdellikatesser fra dyrenes beskyttelse læs dem her
Se den lækre opskrift på RIBEYE MED TRØFFEL OG SMØRSTEGT CHAMPIGNON fra MADSVIN her
Kødet tøs langsomt op i køleskab gerne 2- 3 dage før det skal anvendes og inden tilberedning er det bedst at kødet får stue temperatur Det bør tages ud af køleskabet 1-1½ time før tilberedning.
Kødet tørres på køkkenrulle så det er helt tørt inden stegning.
På grill og pande
Kød på panden steges ved god varme.
Ved stege bruges stege termometer. Vi har opskrifter i butikken
Grydestege lykkes altid, kan brunes i ovn for at opnå sprød skorpe